top of page
Elan E line.png

E4

Elan E4 er den minste båten i porteføljen til Elan, og sannsynligvis den mest lekne. Perfekt for deg som ønsker å seile fort shorthanded eller med mannskap, samtidig som den har et innbydende og trivelig design når du skal på ferie med familien.  Båten har planepotensial(må spesifiseres som lett båt). 

 

E4 kommer med to forskjellige planløsninger, to og tre kabiner med ett bad. Utgaven med to kabiner har en stor locker under styrbord cockpitbenk hvor man har plass til en bra seilgarderobe.  

 

Er du ute etter en kompromissløs båt for familien som ønsker både tur- og regattabåt bør du ta en nærmere titt på denne. 

 

E4 er etterfølgeren av den suksessrike Elan 350.  Elan har alltid vært først ute på mange av tingene som er standard på båter i dag. Avansert støpeteknologi, gjør Elan E-line til noen av de mest innovative og solide båtene på markedet. 

 

Båten har en lang liste med standard utstyr. Kontakt oss for full standard spesifikasjon.

TOTALLENGDE 10.60m HØYDE 17.60m BREDDE 3.50m VANNKAPASITET 185l VEKT 5420kg FUELKAPASITET 75l DYBDE 2.15m  MOTOR Yanmar 29hk 

E5

Elan E5 er en båt laget for kravstore seilere som ser etter noe ekstra spennende. Båten tilbyr en fin balanse mellom høy ytelse samtidig som den har et lekkert design med et komfortabelt innemiljø. Knekkspant, doble ror og tøffe linjer gjør E5 til en båt som umiddelbart fanger blikk på fjorden.  Den seiler fra det meste i sitt segment.  I likhet med resten av E-serien byr den på solid dekksutstyr og eksepsjonelle trimmuligheter for den aktive seileren. 

 

E5 kan settes opp med en spesifikasjon som gjør den til en planende båt selv på flatt hav om man setter lav vekt i fokus på utstyrslisten. Elan og Humphreys Yacht Design ville lage en båt som skal kunne seiles av et fullt mannskap, samtidig som man også har mulighet til å seile den shorthanded enkelt.

 

Ønsker man en rask cruiser kan denne også settes opp med utstyr som baugpropell, grill på hekken mm. 

 

E5 er etterfølgeren av den suksessrike Elan 400S.  Elan har alltid vært først ute på mange av tingene som er standard på båter i dag. Avansert støpeteknologi, gjør Elan E-line til noen av de mest innovative og solide båtene på markedet. 

 

Båten har en lang liste med standard utstyr. Kontakt oss for full standard spesifikasjon.

TOTALLENGDE 11.96m HØYDE 19.75m BREDDE 3.87m VANNKAPASITET 277l VEKT 8190kg FUELKAPASITET 132l DYBDE 2.40m  MOTOR Yanmar 45hk 

E6

Flaggskipet i E-serien til Elan er konstruert for å kunne enkelt seiles av et par, men skinner også svært godt med et godt mannskap. Tre par Harkenvinsjer, plassert nøysomt for presisjonstrimming, kombinert med god plass for uhindrede bevegelser i cockpit er resultatet av en-til-en testing av olympiske seilere. Det er oppskriften på en båt som er gøy å seile.

 

Med letthet, performance dekksutstyr og et hav av trimmuligjeter er ikke Elan E6 bare designet for å nytes av en familie på tur, men også for å runde toppmerket først på regattabanen sammen med laget ditt.

 

Skroget og det seiltekniske er designet av legendariske Humphreys Yacht Design og Italienske Pininfarina står for det estetiske. Kombinasjonen av de to har resultert i en vakker båt, som er en luksuriøs båt, samtidig som den har et enormt fart- og ytelsespotensial. 

 

Båten har en lang liste med standard utstyr, som for eksempel foldepropell, inverter, karbonbaugspyd mm.

TOTALLENGDE 15.30m HØYDE 23.26m BREDDE 4.49m VANNKAPASITET 370l VEKT 11250kg FUELKAPASITET 240l DYBDE 2.80m MOTOR Yanmar 57hk 

Alle modellene fra Elan kan du få levert ferdig med elektrisk fremdrift og regenerering fra Oceanvolt!

OV_horizontal_white_fathom_CMYK_300.jpg
bottom of page