top of page
Elan Impression.png

Impression 43

Elan Impression 43 er starten på en ny æra for den suksessfulle Impression-serien fra Elan. Serien av båter ble først lansert for 18 år siden, og siden den gang har alle modellene vært gjennom forskjellige moderniseringer og face lifts. Det er dog lenge siden en helt ny modell i Impression-serien har blitt lansert.  Denne gangen er det Impression 43 sin tur til å bli født på ny.  Helt nytt skrog fra Humphreys Yacht Design taler for seg selv. Kombinert med eksteriør- og interiørdesign fra Italienske Pininfarina har det blitt vekket en vakker, letthåndterlig turseiler til liv. 

 

Båten har komfort i hovedfokus. Man skal slappe av når man er på tur, og den skal oppleves som den solide, komfortable og volumiøse seileren den ble laget for å være. Båten har en rekke valgmuligheter. Man kan få både vask og grill bak i cockpit, samt syntetisk eller ekte teakdekk på hele båten – alt etter hva man ønsker. Hun blir levert med selvslående fokk, men man kan også få den levert med vanlig forseil og fast baugspyd for gennaker og code-0. 

 

Innvendig er det en av de mest volumiøse seilbåtene i sitt segment. Den kommer standard med 3 kabiner og 2 bad, men kan også fås med 4 kabiner om man trenger flere sengeplasser. 

TOTALLENGDE 13.32m HØYDE 19.90m BREDDE 4.25m VANNKAPASITET 270l VEKT 11100kg FUELKAPASITET 287l DYBDE 1.95m MOTOR Yanmar 45hk

Impression 50.1

Elan Impression 50.1 er en båt som byr på stort volum og følelsen av seiling i en trygg og solid båt. Innvendig har den byssen plassert i forkant av salongen, noe som gir en enda bredere og større salong.  Hun bærer preg av godt håndverk utført med yrkesstolthet, i likhet med alle andre modeller fra Elan.  

 

Utvendig er det en U-formet, romslig cockpit. Doble ror gir rormann ekstra god kontroll og minimerer sjansene for «broach» da rorene ikke like lett får luftstrømninger. 

 

Båten kan leveres med opp til 5 kabiner pluss skipperkabin i forskipet.

TOTALLENGDE 15.18m HØYDE 22.90m BREDDE 4.68m VANNKAPASITET 605l VEKT 12660kg FUELKAPASITET 255l DYBDE 2.23m MOTOR Yanmar 80hk 

Alle modellene fra Elan kan du få levert ferdig med elektrisk fremdrift og regenerering fra Oceanvolt!

OV_horizontal_white_fathom_CMYK_300.jpg
bottom of page