top of page
OV_horizontal_white_fathom_CMYK_300.jpg
OV_HPSP.jpg

NYHET!
OceanVolt HighPower ServoProp 25!

Nå kan endelig oceanvolt levere elektrisk seildrev til båter opp til 25tonn og 70fot.

Denne regenererer mye strøm når man seiler og kan monteres med bladene fremover eller bakover. Ved å montre de fremover øker man regenereringen ytterligere.

HSP25 er er i stand til å regenerere:

1 kW at 6 knots

3 kW at 8 knots

5 kW at 10 knots

Seilbåtservice AS er Norsk importør av Oceanvolt.

Vi hjelper deg i gang med din nye elektriske installasjon, enten du konverterer fra dieselmotor eller du ønsker en splitter ny elektrisk båt. Med Oceanvolt regenerer du strøm via propellen når du seiler, enten med foldepropell eller Oceanvolts servoprop.

Vi kan levere ny Elan med Oceanvolt ferdig installert!

Få en kostnadsfri installasjon av Oceanvolt i din egen båt!

Vi har hatt stor suksess med helelektrisk Elan GT5. Denne båten er utstyrt med dobbel installasjon av Oceanvolt sitt seildrev med servoprop, (Servoprop gir best regenerering ved seiling). 2 x 10kWh motorer kombinert med 44kWh batteribank gir denne båten enorm range. Båten ble solgt ny og levert sommeren 2021 og har nå hatt 2 sesonger på vannet.

Har du også en drøm om en båt med elektrisk fremdrift? Stille, renslig og miljøvennlig. Og ikke minst lave service og vedlikeholds kostnader. Vi holder nå på å utvide vår kapasitet på montering av elektrisk fremdrift mm. Elektrisk fremdrift kan du selvfølgelig også få i den båten du allerede har. Enten det er en landstedsbåt, seilbåt eller regattabåt, kan den rimelig enkelt gjøres om til elektrisk.

Med elektrisk fremdrift har du selvfølgelig også vanvittig mye mer strøm til forbruk og annet utstyr om bord. Elan GT5 har for eksempel induksjonsplater og elektrisk ovn og grill. Båten er også utstyrt med elektrisk varmepumpe som styrer varme, avfukter og aircondition.

For en av dere som bestiller et elektrisk system fra Oceanvolt, vil vi montere hele systemet, kostnadsfritt! 

Registrer deg under så hjelper vi deg med valg av rett system og alt annet du trenger til din båt for å gå elektrisk!

bottom of page