top of page
Elan Yachts, Seilbåtservice AS

Elan-serien er en serie robuste seil- og racerbåter som appellerer til profesjonelle og amatørseilere, samt familier som elsker å feriere på vannet. Den kombinerer moderne teknologi og ekspertise med respekt for tradisjon, eleganse og stilige gode utseende.

 

Alle båtene i serien er designet for rask passasjerseiling, regattaer og andre konkurranser, men samtidig er de utformet med komfort og sikkerhet i tankene, slik at seilingskamerater — enten erfarne eller nybegynnere — kan nyte både turen og destinasjonen.

For noen eiere er en Elan en første båt eller et trinn på veien, mens for andre er det alt de noensinne har ønsket seg. Elan tilbyr også Impression-serien, en mer dedikert cruisinglinje også designet av Humphreys-teamet.

 

Til tross for en meget imponerende hastighet, er disse båtene i hovedsak designet for komfort og en god følelse av å cruise, og serien har vært en stor suksess.

Elan Yatchs

E-LINE

E-linjen av yachter fra Elan er designet for høyytelsesseiling og upåklagelige cruiseegenskaper, noe som gjør dem perfekte for seilere med familier som elsker rask seiling og racing.

IMPRESSION

Luksus, kvalitet, raffinement og komfort er avgjørende for en Grand Tourer – de er like viktige som hastighet, spenning og kraft. Elan GT line-yachter leverer en luksuriøs opplevelse.

GT-LINE

Slitesterk og designet for å beholde verdien, denne serien av semi-dekk-salongyachter har moderne utstyr for den ultimate yatchopplevelsen. 

Alle modellene fra Elan kan du få levert ferdig med elektrisk fremdrift og regenerering fra Oceanvolt

bottom of page