top of page

Velkommen til Seilbåtservice!

Vi er en dedikert gjeng av seilbåtentusiaster som tilbyr tjenester innen reparasjon, vedlikehold og oppgradering av seilbåter. Vi har lang erfaring og ekspertise innen seilbåtverdenen, og vi er lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder med å få mest mulig ut av deres seilbåtopplevelser.

 

Seilbåtservice ble startet i 2018 etter 1.års seilas tur-retur Kariba.  Siden oppstarten har Seilbåtservice vokst seg til å bli en velkjent aktør i seilbåtbransjen, og vi har hjulpet hundrevis av kunder med alt fra små reparasjoner til store oppgraderinger.

 

Vårt team består av erfarne seilere og teknikere, som alle deler vår lidenskap for seilbåter. Vi har alle en lang historie med å seile og jobbe med båter, og vi har opparbeidet oss en bred erfaring og kompetanse innen seilbåtverdenen. Vi tror at vår bakgrunn og vår lidenskap for seilbåter gjør oss til den beste partneren for alle seilere som trenger hjelp med sin seilbåt.

 

Vi er stolte av våre kunder og det arbeidet vi har gjort for dem. Vi har hjulpet seilere med å få båtene sine tilbake på vannet etter uhell, oppgradert båtene deres med de nyeste teknologiene, og til og med hjulpet noen seilere med å finne drømmebåten. Vi tror at fornøyde kunder er den beste referansen, og vi jobber hardt for å sikre at alle våre kunder er 100% fornøyde med arbeidet vi utfører.

Vi tror at seilbåtliv er mer enn bare en hobby, det er en livsstil. Våre verdier er basert på dette, og vi arbeider alltid med å sikre at våre tjenester og produkter reflekterer denne lidenskapen. Kvalitet, pålitelighet og god kundeservice er viktig for oss, og vi vil alltid strekke oss langt for å sikre at våre kunder er fornøyde med arbeidet vi gjør.

bottom of page