top of page
Bobilplass ved Seilbåtservice AS

Selbåtservice Marina Bobilplass

Drømmer du om en avslappende ferie i bobil eller campingvogn? Da er Seilbåtservice AS Marina det perfekte stedet for deg! Vår idylliske marina, plassert rett nord for Fredrikstadbrua, tilbyr en fantastisk utsikt over majestetiske Glomma.

Overnatting til kun kroner 250,- per Natt!

Nyt fred og ro i vår moderne marina! Velg ditt favoritthjørne, koble deg til strøm (tilleggskostnad basert på spotpris), og gjør deg klar for en minneverdig opplevelse.

Fasiliteter som Gjør Oppholdet Ditt Bekvemt:
 

🚿 Dusj

🚽 Toalett

👗 Garderobe

🔄 Vaskemaskin
 

Vi har alt du trenger for å gjøre oppholdet ditt behagelig og problemfritt. Våre fasiliteter gir deg den ekstra komforten du fortjener under ferien. Utforsk Fredrikstad til Fots: Seilbåtservice AS Marina har den ideelle beliggenheten som gir deg gangavstand til sentrum og den sjarmerende gamlebyen i Fredrikstad. Ta en spasertur langs elven, nyt lokale restauranter, og fordyp deg i den unike atmosfæren som denne historiske byen har å tilby. Book din bobil- eller campingvognplass i dag og opplev det beste av Fredrikstad hos Seilbåtservice Marina AS. Vi venter på å gi deg en uforglemmelig opplevelse ved elven, bare fyll ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg!

Biltype
Bobil
Campingvogn
bottom of page