top of page
Elan Yachts, Seilbåtservice AS

Elan GT Line

Luksus, kvalitet, forfining og komfort er avgjørende for en Grand Tourer - de er like viktige som hastighet, spenning og kraft. Elan GT-linjen av seilbåter leverer en luksuriøs opplevelse; enten du seiler raskt i frisk bris, motorerer stille langs kysten, eller nyter en vakker ankring.

Måten vi cruiser på har endret seg, og GT-linjen er designet for å gjenspeile det. Enten du velger å seile alene, som et par eller familie, med gjester eller andre erfarne seilere, har disse seilbåtene fleksibiliteten til å passe din cruisestil.

Hvorfor velge mellom hastighet og komfort når du kan ha begge deler? GT-linjens høytytende skrog er nøye optimalisert med omfattende CFD-modellering for å være raske, stabile og lett drivne i et bredt spekter av sjøtilstander.

Elan GT5

Elan GT5 er den minste i GT-linjen av seilbåter, og tilbyr luksus og ytelse i en kompakt pakke. Designet med en dekk-salong layout, kombinerer denne seilbåten komfort og stil, perfekt for de som søker etter eksklusive seilopplevelser.

Elan GT6 er høydepunktet av luksuriøs seiling og tilbyr uovertruffen ytelse, komfort og stil. Med sin moderne, høytytende skrog, forseggjort trearbeid, førsteklasses håndverk og avansert kompositt-teknologi, er denne seilbåten virkelig et mesterverk av marint ingeniørarbeid. Utviklet i samarbeid med Studio F. A. Porche for de som krever det aller beste. GT6 er den ultimate "mini-superyacht".

Elan GT6

Totallengde 

Bredde

Høyde

Vannkapasitet 

Vekt

Drivstoffkapasitet

Motor 

Dybde 

13.2m 

3.91m 

18.39m

220l 

8970kg 

146l 

Yanmar 45hk

2.25m

GT5

Totallengde 

Bredde

Høyde

Vannkapasitet 

Vekt

Drivstoffkapasitet 

Motor

15.14m 

4.49m

21.9m

500l 

13340kg 

255l 

Yanmar 57hk

GT6

bottom of page