top of page
Elan Yachts, Seilbåtservice AS

Elan E Line

Elan's E Line med seilbåter er designet for høytytende seiling og feilfri krysseegenskaper, noe som gjør dem perfekte for seilere med familier som elsker rask seiling og racing. Inspirert av VOR70 seilbåtene og utviklet i samarbeid med Humphreys Yacht Design, har E Line båtene bred akter, skrog med kant og doble ror for kontroll og stabilitet selv ved høy hastighet.

 

Kjøkkenet, sosiale salongen og førsteklasses dekkutstyr gir komfort, mens innovativ VAIL-teknologi garanterer en solid, stabil konstruksjon for ekstra sikkerhet til sjøs. Med en lang tradisjon med håndverk, er Elan E Line båtene av enestående kvalitet, og tilbyr både ytelse og komfort i en pakke.

Elan E6

Opplev den ultimate seilasluksusen med en seilbåt designet for komfort, ytelse og stil. Designet i samarbeid med den verdenskjente Pininfarina, tilbyr denne seilbåten en perfekt balanse mellom skjønnhet og ytelse på vannet. Ideell for lange eventyr og skape uforglemmelige minner med venner og familie.

Elan E5 er en båt laget for kravstore seilere som ser etter noe ekstra spennende. Båten tilbyr en fin balanse mellom høy ytelse samtidig som den har et lekkert design med et komfortabelt innemiljø. Knekkspant, doble ror og tøffe linjer gjør E5 til en båt som umiddelbart fanger blikk på fjorden.  Den seiler fra det meste i sitt segment.  I likhet med resten av E-serien byr den på solid dekksutstyr og eksepsjonelle trimmuligheter for den aktive seileren. 

Elan E5

Totallengde 

Bredde

Høyde

Vannkapasitet 

Vekt

Drivstoffkapasitet

Motor 

Dybde 

15.30m 

4.49m 

23.26m

370l 

11250kg 

240l 

Yanmar 57hk

2.8m

E6

Totallengde 

Bredde

Høyde

Vannkapasitet 

Vekt

Drivstoffkapasitet 

Motor

Dybde

11.96m 

3.87m

19.75

277l 

8190kg 

132l 

Yanmar 45hk

2.4m

E5

Elan E4

Elan E4 er den minste båten i porteføljen til Elan, og sannsynligvis den mest lekne. Perfekt for deg som ønsker å seile fort shorthanded eller med mannskap, samtidig som den har et innbydende og trivelig design når du skal på ferie med familien. Er du ute etter en kompromissløs båt for familien som ønsker både tur- og regattabåt bør du ta en nærmere titt på denne. 

Totallengde 

Bredde

Høyde

Vannkapasitet 

Vekt

Drivstoffkapasitet 

Motor

Dybde

10.6m 

3.5m

17.6m 

185l 

5420kg 

75l 

Yanmar 29hk

2.15

E4

bottom of page