top of page

Aquatec watermaker er enkel og genial.

Dette er for deg som ønsker å gjøre installasjonen selv, og får med det meste du trenger av deler til en komplett installasjon. 

Aquatec benytter høytrykkspumpe som kan driftes både 12/24VDC eller 230V el.motor.

Watermaker

Seilbåtservice AS har lang erfaring med installasjon, reparasjon og bruk av watermakere.

Skal du på langtur eller har et behov for å kunne være selvforsynt med friskt, rent drikkevann, er en watermaker noe du virkelig bør vurdere!

Vi har valgt å fokusere på robuste og lagtlevende watermakere som passer perfekt for langturseilere som vil bruke minst mulig tid på reparasjoner og vedlikehold

Vi hjelper deg med å finne rett watermaker og installasjon om du trenger.

Ta kontakt med oss for en prat og info om ditt nye system ombord.

Dessalator Watermaker bruker en høyteknologisk reverse osmosis-prosess for å fjerne salt, mineraler og andre urenheter fra vannet. Ved hjelp av en semi-permeabel membran, tvinges vannet gjennom en rekke filtre og pumper, noe som resulterer i krystallklart drikkevann.

Dessalator tilbyr flere forskjellige modeller, fra små enheter som er perfekte for seilbåter til større enheter som kan produsere opptil 600 liter vann per time. 

Hver modell er spesifikt designet for å imøtekomme forskjellige behov og båtstørrelser.

Velg mellom 12, 24VDC eller 230VAC Eller en kombi DC/AC variant. 

Det som skiller Dessalator fra andre watermakere, er kvaliteten og holdbarheten. Alle enhetene er bygget med høykvalitetskomponenter og materialer, og er designet for å tåle selv de tøffeste forholdene til sjøs. Dette betyr at du kan stole på at din Dessalator Watermaker vil produsere rent og friskt vann i mange år fremover.

Ikke bare er Dessalator Watermaker praktisk og kostnadseffektivt, men det gir også et miljøvennlig alternativ til plastflasker og engangsflasker. Og med positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og eksperter, kan du være trygg på at du får et førsteklasses produkt når du velger Dessalator Watermaker.

Så hvis du leter etter en pålitelig watermaker til din båt, trenger du ikke å se lenger enn Dessalator Watermaker. Besøk vår nettbutikk for å finne den perfekte modellen for dine behov.

Aquatec watermaker

Dessalator Watermaker

Watermaker tilbehør

bottom of page