top of page
Oceanvolt, Elan Yachts, Seilbåtservice AS

Oceanvolt

Seilbåtservice AS er Norsk importør av Oceanvolt. Vi hjelper deg i gang med din nye elektriske installasjon, enten du konverterer fra dieselmotor eller du ønsker en splitter ny elektrisk båt. Med Oceanvolt regenerer du strøm via propellen når du seiler, enten med foldepropell eller OceanVolts servoprop. Vi kan levere ny Elan med OceanVolt ferdig installert!

Servoprop
Saildrive
AXC
AX

Vi har hatt stor suksess med helelektrisk Elan GT5. Denne båten er utstyrt med dobbel installasjon av OceanVolt sitt seildrev med servoprop, (Servoprop gir best regenerering ved seiling). 2 x 10kWh motorer kombinert med 44kWh batteribank gir denne båten enorm range. Båten ble solgt ny og levert sommeren 2021 og har nå hatt 2 sesonger på vannet. 

 

Har du også en drøm om en båt med elektrisk fremdrift? Stille, renslig og miljøvennlig. Og ikke minst lave service og vedlikeholds kostnader. Vi holder nå på å utvide vår kapasitet på montering av elektrisk fremdrift mm. Elektrisk fremdrift kan du selvfølgelig også få i den båten du allerede har. Enten det er en landstedsbåt, seilbåt eller regattabåt, kan den rimelig enkelt gjøres om til elektrisk. 

 

Med elektrisk fremdrift har du selvfølgelig også vanvittig mye mer strøm til forbruk og annet utstyr om bord. Elan GT5 har for eksempel induksjonsplater og elektrisk ovn og grill. Båten er også utstyrt med elektrisk varmepumpe som styrer varme, avfukter og aircondition. 

 

For en av dere som bestiller et elektrisk system fra OceanVolt, vil vi montere hele systemet, kostnadsfritt! Registrer deg under så hjelper vi deg med valg av rett system og alt annet du trenger til din båt for å gå elektrisk!

Dersom du er interessert i å vite mer, fyll in skjemaet under.

bottom of page