top of page
Elan Yachts, Seilbåtservice AS

Elan GT5 er modellen som skapte grunnlaget for GT-serien, og er en gjennomtenkt cruiser for deg som vil seile fort på tur. Med alt av tau og vinsjer innen rekkevidde for rormann, er det en svært lett håndterlig båt. Seiles enkelt av en til to personer . Skroget er inspirert av Elan E5, og har et stort fartspotensiale.

 

Båten er godt egnet for asymmetrisk spinnaker og code seil med baugspyd som standard.  Doble ror gjør at man har utrolig god kontroll i mer krevende forhold, samtidig som det føles trygt og godt. Båten er tilgjengelig med forskjellige planløsninger, to eller tre kabiner, og ett eller to bad. Med to kabiner får man et stort stuerom på styrbord side, med tilkomst fra toalett og gjennom cockpitbenk.

 

Kort oppsummert er GT5 en kompromissløs cruiser for seilerne som ønsker både fart og komfort. Elan har alltid vært først ute på mange av tingene som er standard på båter i dag. Avansert støpeteknologi og byggemetoder, gjør Elan GT til noen av de mest innovative og solide båtene på markedet. Båten har en lang liste med standard utstyr.

 

Kontakt oss for full standard spesifikasjon.

Elan GT5

Spesifikasjoner

Totallengde 

Bredde

Høyde

Vannkapasitet 

Vekt

Drivstoffkapasitet

Motor 

Dybde 

13.2m 

3.91m 

18.39m

220l 

8970kg 

146l 

Yanmar 45hk

2.25m

bottom of page