top of page
Seilbåtservice AS, marina

Marina

Seilbåtservice AS Marina ligger lunt til i ferskvann nord for Fredrikstadbrua. Det er ca. 5 minutter gange til Fredrikstad sentrum og til togstasjon. I vår flotte marina finner du også servicemedarbeidere og eget riggverksted. Vi tilbyr både sommerplass, vinterplass og vinteropplag på land eller vann.  Du finner ALLE servicetilbud for seilbåt hos oss!

Vi har fortsatt noen få plaser igjen for vinteropplag på land eller i vår isfrie vinterhavn. Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg en plass.

Telefon: 69310060
Mail: post@seilbaatservice.no

Marinaen er isfri hele vinteren

Vi har opptil 100 båtplasser fordelt på størrelser og et moderne bryggeanlegg med strøm og vann. For båter over 50 fot eller katamaraner har vi selvfølgelig longsideplasser.

Alle båteiere i havnen har tilgang til parkeringsplass på området innenfor bom med egen kode. I tillegg er det vaskerom, dusj og toalett.

Havnen er bevoktet

Hos Seilbåtservice Marina vil du alltid få god hjelp til alt fra motorservice, elektrisk, kjøleanlegg, watermaker, rigg og seil. Alt du trenger på et sted!

Fra marinaen bruker du kun en time til det beste av den  norske og svenske skjærgårdsidyllen med Hvalerøyene, Hankø, Koster og Strømstad som nærmeste nabo!

bottom of page